Esteu aquí

Inici » El Centre Mèdic Rambla Nova compleix quatre anys

El Centre Mèdic Rambla Nova compleix quatre anys

El Centre Mèdic Rambla Nova compleix quatre anys

Divendres, 18 Setembre 2015

El passat dia 12 de setembre el Centre Mèdic Rambla Nova va complir quatre anys des de la seva obertura. En aquests quatre anys el centre s’ha consolidat com un referent en l’assistència mèdica privada a les comarques de Tarragona, assolint en aquest aniversari la xifra de 42.245 usuaris, havent realitzat 157.833 visites i 3.793 procediments de cirurgia menor ambulatòria.

Com a conseqüència d’aquest gran creixement, el centre s’enfronta al gran repte de seguir mantenint els mateixos nivells de qualitat que han merescut la confiança de tots aquests usuaris / pacients, raó de ser d’aquest projecte engrescador. En aquest sentit, estem treballant, de manera prioritària, per a millorar el servei de citacions, incorporant, durant el proper mes d’octubre, un nou sistema d’atenció telefònica més sofisticat, que ens permetrà una millor gestió de les trucades. A més el centre està incorporant al seu quadre mèdic nous professionals per tal de millorar els temps d’espera, aspecte fonamental de la qualitat assistencial.

En aquests quatre anys hem estat molt atents a tots els comentaris que ens heu fet, intentant incorporar-los en els nostres protocols, fent el possible per a corregir totes aquelles coses que es podien fer millor. Amb el compromís de seguir complint amb el nostre repte d’oferir una assistència mèdica de la màxima qualitat, us encoratgem a continuar ajudant-nos a millorar. Moltes gràcies per la vostra confiança.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.