Esteu aquí

Inici » Comença un nou cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica

Comença un nou cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica

Comença un nou cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica

Dimarts, 15 Gener 2013
Nou cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica

El proper dia 6 de febrer s’inicia el segon cicle de les Jornades de Divulgació Mèdica organitzades pel Centre Mèdic Rambla Nova. La primera jornada d’aquest nou cicle està dedicada al Càncer de Pulmó i a la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç.

El balanç del primer any és molt positiu. Les jornades han tingut una bona acollida entre el públic en general i entre la comunitat mèdica en particular, que ha aplaudit la iniciativa com un canal directe als metges, amb vocació didàctica i la voluntat d’aclarir dubtes i mites sobre el diagnòstic i tractament de moltes malalties.

Totes les jornades celebrades fins ara s’han enregistrat en vídeo i es poden consultar a través de la web del Centre Mèdic Rambla Nova (feu clic aquí). D’aquesta manera, el contingut íntegre de les ponències fetes pels especialistes del centre es posa a l’abast de tots aquells que no van poder assistir a la jornada.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.