Esteu aquí

Inici » El Centre Mèdic Rambla Nova organitza amb la Creu Roja una campanya de recollida de joguines

El Centre Mèdic Rambla Nova organitza amb la Creu Roja una campanya de recollida de joguines

El Centre Mèdic Rambla Nova organitza amb la Creu Roja una campanya de recollida de joguines

Divendres, 14 Desembre 2012
Per Nadal, cap nen sense joguines

Coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, el Centre Mèdic Rambla Nova ha posat en marxa una campanya benèfica de recollida de joguines, en col·laboració amb la Creu Roja de Tarragona. Amb el lema “Per Nadal, cap nen sense joguines”, la campanya preveu la donació de joguines noves a diversos punts de recollida, o bé la donació econòmica, que serà utilitzada en la compra de més joguines. Si voleu col·laborar en la campanya podeu trobar els detalls fent clic aquí.

El Sr. Vicenç Gabriel, president provincial de la Creu Roja a Tarragona, i la Sra. Amparo Mallafrè, secretària provincial, van visitar les instal·lacions acompanyats pels representants del centre. Allà van poder comprovar com la campanya es fa visible a través dels cartells i els fulletons, així com el contenidor de fusta per a la recollida de les joguines.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.