Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova col·labora per tercer any amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora per tercer any amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora per tercer any amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Dilluns, 7 Setembre 2015

Per tercer any consecutiu, el proper dissabte 19 de setembre de 9h a 21h al Teatre de Tarragona, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de donació de sang de Tarragona, un esdeveniment organitzat pel Banc de Sang i Teixits que pretén donar el màxim de facilitats als ciutadans per fer la donació, i alhora crear una gran festa familiar, atractiva i amb una gran implicació social.

Durant tot el dia, activitats, actuacions, servei de guarderia i obsequis per a tots els donants (entrada a l’Aquopolis i a partits del CBT i el Nàstic, entre d’altres). A més, durant el matí comptarem amb la presència de l’Àliga de Tarragona i amb la participació de personalitats de l’àmbit polític, cultural, artístic i esportiu, que faran de la Marató una veritable festa de solidaritat i civisme.

Centre Mèdic Rambla Nova té un conveni de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits per oferir als seus pacients altres productes i serveis d’alt valor afegit, com el banc de cordó umbilical, el banc de teixits o el banc de llet materna, entre molts altres.

Us recordem que si voleu podeu reservar hora per venir a donar sang a la Marató de Tarragona mitjançant la web donarsang.gencat.cat, i aprofitem per recordar-vos que amb una vegada no n’hi ha prou i que a través de donarsang.gencat.cat podeu fer-ho durant tot l’any.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.