Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova col·labora de nou amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora de nou amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora de nou amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Dijous, 18 Setembre 2014

Per segon any consecutiu, el proper dissabte 20 de setembre el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de donació de sang de Tarragona, un esdeveniment organitzat pel Banc de Sang i Teixits que pretén donar el màxim de facilitats als ciutadans per fer la donació, i alhora crear una gran festa familiar, atractiva i amb una gran implicació social. Aquesta edició és especial, ja que es celebren els 10 anys. Pel repte, la participació i els bons moments passats, aquesta edició s’enomena “10 anys d’èxit”.

La Marató va aconseguir el rècord de donants de sang en un sol dia a nivell europeu, convertint Tarragona en “ciutat amiga de la donació de sang”, tot un orgull per a la nostra ciutat.

Durant tots aquests anys l’acte ha format part de les festes de Santa Tecla, i aquest any la Marató ha estat anomenada un dels Teclers d’Honor, com a homenatge a tots els donants de sang de Tarragona.

Centre Mèdic Rambla Nova té des de l’any passat un conveni de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits per oferir als seus pacients altres productes i serveis d’alt valor afegit, com el banc de cordó umbilical, el banc de teixits o el banc de llet materna, entre molts altres.

Us recordem que si voleu podeu reservar hora per venir a donar sang a la Marató de Tarragona mitjançant la web donarsang.gencat.cat, i aprofitem per recordar-vos que amb una vegada no n’hi ha prou i que a través de donarsang.gencat.cat podeu fer-ho durant tot l’any.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.