Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Marató de Donació de Sang de Tarragona

Dimarts, 24 Setembre 2013
Marató sang

El passat dissabte 14 de setembre es dugué a terme la 9à Marató de Donació de Sang de Tarragona en el marc de les festes de Santa Tecla. Enguany, per primera vegada, es realitzà al Teatre Tarragona en un ambient festiu, on els ciutadans de Tarragona van demostrar una vegada més el seu compromís solidari amb aquesta iniciativa organitzada pel Banc de Sang i Teixits, reconeguda com un referent a nivell europeu.

Enguany, Centre Mèdic Rambla Nova ha col•laborat en la Marató per primer cop, amb la voluntat de seguir fent-ho en el futur, conscients de la importància que tenen les donacions de sang en l’àmbit de l’assistència sanitària i com a expressió de la solidaritat entre les persones.

Centre Mèdic Rambla Nova ha establert un conveni de col•laboració amb el Banc de Sang i Teixits per oferir als seus pacients altres productes i serveis d’alt valor afegit, com el banc de cordó umbilical, el banc de teixits o el banc de llet materna, entre molts altres.

Aprofitem per recordar-vos que amb una vegada no n’hi ha prou i que a través del web www.donarsang.gencat.cat podeu fer-ho durant tot l’any. Gràcies a tots i fins l’any vinent.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.