Esteu aquí

Inici » Nou directori de malalties

Nou directori de malalties

Nou directori de malalties

Dimecres, 14 Novembre 2012
MPOC

Coincidint amb el Dia Mundial de l’MPOC, la web del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una nova secció dedicada a les malalties. En aquesta secció, cada especialitat exposarà una descripció ordenada dels símptomes, formes de diagnòstic i tractament, i altres detalls com el pronòstic habitual o consells preventius. Cada malaltia es trobarà vinculada amb les especialitats i amb els professionals que la tracten, i l’objectiu és arribar a publicar informació rellevant sobre les malalties més prevalents al nostre país, que es mostraran indexades en un directori.

Donada la coincidència amb el Dia Mundial commemoratiu, la primera malaltia publicada en la nova secció és l’MPOC.

La Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC, també coneguda com EPOC en castellà, o COPD en anglès) és una malaltia pulmonar crònica que té una base inflamatòria que fa que els bronquis es tanquin, dificultant progressivament l’entrada d’aire als pulmons. És una malaltia greu i progressiva que pot arribar a produir la mort. Per a accedir a la descripció completa, feu clic aquí

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.