Esteu aquí

Inici » El Dr. Martín, ponent a la 19a Jornada d'Oftalmologia

El Dr. Martín, ponent a la 19a Jornada d'Oftalmologia

El Dr. Martín, ponent a la 19a Jornada d'Oftalmologia

Dilluns, 16 Gener 2012

El divendres 13.01.2012 va tenir lloc la 19a Jornada Interhospitalària d’Oftalmologia de la Demarcació de Tarragona a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Aquestes jornades es realitzen tres cops l’any i reuneixen oftalmòlegs dels hospitals de Sta. Tecla, El Vendrell, Joan XXIII, St. Joan, Valls, Verge de la Cinta, Móra i Amposta. L’objectiu de les reunions és fomentar la col·laboració entre professionals de la mateixa especialitat de la Demarcació de Tarragona i actualitzar els coneixements mitjançant ponències en temes candents en Oftalmologia.

El Dr. J. Martín va presentar un protocol d’actuació davant d’Obstruccions Venoses Retinianes, patologia que habitualment rep el nom de Trombosis Oculars. Aquesta malaltia, altament invalidant i que pot afectar a persones de qualsevol edat, torna a estar en boca dels oftalmòlegs per la recent aprovació per al seu tractament de la medicació que fins ara s’utilitzava per a la Degeneració Macular Associada a l’Edat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.