Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova amplia els seus serveis amb cinc nous facultatius

Centre Mèdic Rambla Nova amplia els seus serveis amb cinc nous facultatius

Centre Mèdic Rambla Nova amplia els seus serveis amb cinc nous facultatius

Divendres, 1 Juliol 2016

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment els seus serveis amb la incorporació d’un nou facultatiu a les especialitats de Nefrologia, Neuropsicologia, Psicologia Clínica, Neurologia i Nutrició Humana i Dietètica. Amb aquesta extensió del quadre mèdic, el centre aporta nous procediments diagnòstics i amplia la cobertura d’aquestes especialitats, alhora que continua treballant amb l’objectiu d’oferir una assistència mèdica integral de màxima qualitat als seus usuaris.

Amb la incorporació de la Dra. Elisabet Massó, Nefròloga, el centre dóna una major cobertura en aquest àmbit mèdic. Una altra especialitat que s’amplia és la de Neuropsicologia, de la mà d’Antonio Andrés Ruiz. D’altra banda, Myriam Aberasturi, s’incorpora a l’àrea de Psicologia Clínica; la Dra. Laura Pérez-Romero a la de Neurologia i Rosa Elena Yáñez, a l’especialitat de Nutrició Humana i Dietètica.

El Centre Mèdic Rambla Nova és un dels centres de referència en assistència mèdica integral de la demarcació de Tarragona amb un quadre mèdic conformat per més de 70 facultatius pertanyents a més de 40 especialitats diferents. A més de les consultes, el centre compta amb una unitat de procediments diagnòstics i terapèutics i un quiròfan per a la realització de petites intervencions quirúrgiques.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.