Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova incorpora nous facultatius per reforçar les àrees de Medicina Familiar i Pediatria

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora nous facultatius per reforçar les àrees de Medicina Familiar i Pediatria

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora nous facultatius per reforçar les àrees de Medicina Familiar i Pediatria

Dimarts, 9 Agost 2016

El Centre Mèdic Rambla Nova ha ampliat recentment el seu quadre mèdic amb la incorporació de dos nous facultatius. Es tracta del Dr. Carles García Gonzalo, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i de la Dra. María del Carmen Pérez Rivares, que s’incorpora a l’àrea de Pediatria com especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, per tal de complementar i potenciar l’atenció als més petits.

El Dr. García és metge de família a l’Equip d’Atenció Primària de Les Borges del Camp (Institut Català de la Salut), del qual és Director des de l’any 1995. També és el Director, des del 2011, de la Unitat Funcional dels quatre Equips d’Atenció Primària rurals de l’Institut Català de la Salut a les comarques del Baix Camp i el Priorat.

Per la seva banda, la Dra. Pérez ha treballat durant la seva carrera com a metge adjunt de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i com a metge adjunt de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, a la Unitat d’Ortopèdia i Traumatologia Infantil. Des de setembre de 2012, és adjunta al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Amb aquesta extensió del quadre mèdic, el centre amplia la cobertura d’aquestes especialitats, alhora que continua treballant amb l’objectiu d’oferir una assistència mèdica integral de màxima qualitat als seus usuaris. El Centre Mèdic Rambla Nova és un dels centres de referència en assistència mèdica integral de la demarcació de Tarragona amb un quadre mèdic conformat per més de 70 facultatius pertanyents a més de 40 especialitats diferents.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.