Esteu aquí

Inici » Xavier Fontanet Royo, diplomat en Fiseoterapia i especialista en Osteopatia, s'incorpora a l'equip del Centre Mèdic Rambla Nova

Xavier Fontanet Royo, diplomat en Fiseoterapia i especialista en Osteopatia, s'incorpora a l'equip del Centre Mèdic Rambla Nova

Xavier Fontanet Royo, diplomat en Fiseoterapia i especialista en Osteopatia, s'incorpora a l'equip del Centre Mèdic Rambla Nova

Dimecres, 11 Març 2015

Xavier Fontanet Royo va néixer a Tarragona el 1970. Va estudiar Batxillerat en el Col·legi La Salle de Tarragona i COU a el Col·legi SPEH de Barcelona.

Diplomat en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Gimbernat de Barcelona (1994). Màster en Osteopatia per l’Escola Universitària Gimbernat de Barcelona (2008).

Va iniciar la seva tasca professional, ja d’estudiant a l’Hospital de la Creu Roja de Tarragona.

Acabats els seus estudis va treballar a la Residència Casablanca Tarragona, a la Mútua Metal·lúrgica de Cabrils (Barcelona) i es va iniciar com a professional liberal i associat al Centre “Medica de Tarragona”.

En aquest temps va exercir a més de gestor de diversos fisioterapeutes en Mútues, Residències i Clubs esportius.

L’any 2004 va obrir el seu propi centre de fisioteràpia MEDICINA I fisioteràpia FONTANET, a Tarragona.

La seva qualitat de diplomat en Fisioteràpia i el Màster en Osteopatia, ofereixen nous serveis d’Osteopatia, massatges i punció seca. Tot això, com sempre, amb l’objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.