Esteu aquí

Inici » El Dr. Pau Clavel Laria, especialista en Neurocirurgia, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

El Dr. Pau Clavel Laria, especialista en Neurocirurgia, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

El Dr. Pau Clavel Laria, especialista en Neurocirurgia, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Divendres, 20 Setembre 2013
Dr. Clavel

El Dr. Pau Clavel Laria, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va fer l’especialitat de Neurocirurgia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Al principi va començar treballant en la cirurgia dels aneurismes i dels tumors cerebrals.

Fa uns 15 anys comença la seva especialització en la cirurgia de columna convertint-se en un dels metges punters i de referència en la cirurgia de columna i molt especialment en la cirurgia de les pròtesis de disc intervertebral lumbar i cervical.

És pioner en la substitució del disc lumbar o cervical degenerat per un implant artificial dissenyat per imitar el disc natural sà, aconseguint preservar el moviment de l’articulació, evitant la degeneració del disc vertebral adjacent, que gràcies a les tècniques d’abordatge anterior, aconsegueix una recuperació postoperatòria menys dolorosa i més ràpida.

Amb la incorporació del Dr. Clavel, el Centre Mèdic Rambla Nova, reforça el seu objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.