Esteu aquí

Inici » La Dra. Barco Rodríguez, especialista en Pediatria i diplomada en Teràpia Homeopàtica, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

La Dra. Barco Rodríguez, especialista en Pediatria i diplomada en Teràpia Homeopàtica, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

La Dra. Barco Rodríguez, especialista en Pediatria i diplomada en Teràpia Homeopàtica, s’incorpora a l’equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Dimecres, 18 Febrer 2015

La Dra. Barco Rodríguez, llicenciada en Medicina, Especialista en Pediatria per la Universitat de Barcelona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Durant la seva carrera, ha estat treballant a diferents centres hospitalaris als serveis de Pediatria i Neonatologia, com a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, la Clínica Aldecoa - Matt, l’Hospital Cruz Roja de Tarragona o la Clínica Monegal. Actualment disposa d’una consulta privada que funciona des de 1986.

Amb la incorporació de la Dra. Barco, al servei de Pediatria, donada la seva especial dedicació a l’aparell respiratori, aporta nous procediments diagnostics i terapeutics, ampliant així la cobertura de l’especialitat.

La seva qualitat de Diplomada Experta Universitaria en Teràpia Homeopàtica i el Màster en Homeopatia CEDH, ofereixen noves eines terapeutiques, diferents a les utilitzades habitualment. Tot això, com sempre, amb l’objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.