Esteu aquí

Inici » La Dra. Isabel Pérez, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

La Dra. Isabel Pérez, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

La Dra. Isabel Pérez, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

Dilluns, 16 Novembre 2015

La Dra. Isabel Pérez Hernández, llicenciada en Medicina i Cirurgia, Especialista en Otorinolaringologia i Patologia cervicofacial per l’Hostital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova, formant equip amb el Dr. José Javier Benito González, està a càrrec d’aquesta especialitat.

La Dra. Isabel Pérez Hernández ha treballat com a metge adjunt al Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i al Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de Viladecans. Actualment treballa com a metge especialista del Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de Sant Joan de Reus.

Amb la incorporació de la Dra. Isabel Pérez Hernández, el servei d’Otorinolaringologia reforça la seva presència i dedicació al Centre Mèdic Rambla Nova, aportant nous procediments diagnòstics i ampliant així la cobertura de l’especialitat. Tot això, com sempre, amb l’objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.