Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova incorpora a Clínica Baviera a la Unitat d'Oftalmologia

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora a Clínica Baviera a la Unitat d'Oftalmologia

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora a Clínica Baviera a la Unitat d'Oftalmologia

Dimecres, 3 Febrer 2016

Clínica Baviera, centre oftalmològic de referència a nivell estatal i a la ciutat de Tarragona, s’incorpora al Centre Mèdic Rambla Nova a partir del proper 15 de febrer per atendre la Unitat d’Oftalmologia. La Dra. Rosa Goriet Pardo i el Dr. Jesús Sanchez Sangrós, lideren l’equip mèdic encarregat d’atendre la unitat.

La consulta d’oftalmologia estarà dotada de l’equipament necessari per al diagnòstic i tractament de les principals patologies oculars, essent els tractaments més destacats la cirurgia refractiva làser (per a la correcció de miopia, hipermetropia i astigmatisme) i les intervencions de cirurgia de cataractes i presbícia mitjançant l’implant de lent intraocular.

Clínica Baviera és present a Tarragona des de l’any 2000. Actualment, Clínica Baviera compta a Tarragona amb un equip de 20 persones, entre els que destaquen 6 metges oftalmòlegs de diferents subespecialitats. En aquests 15 anys de feina, l’equip de Clínica Baviera Tarragona ha atès a més de 16.000 pacients i ha realitzat 23.000 tractaments de cirurgia ocular; contribuint, a més, a una important labor de difusió i cura de la Salut Visual de la població.

Clínica Baviera es va fundar fa més de 25 anys a València. Actualment, Clínica Baviera compta amb més de 70 clíniques oftalmològiques a Espanya, Alemanya, Àustria i Itàlia. La Companyia és un referent en el camp de l’oftalmologia a nivell europeu, especialment en l’àrea de la cirurgia refractiva per a la correcció de la miopia, hipermetropia i astigmatisme i cirurgia intraocular per a l’eliminació de cataractes i presbícia. El centre disposa, també, de tractaments per a la resta de patologies oculars com el glaucoma, queratocon, afeccions d’estructures perioculars (parpelles, òrbita i vies llagrimalls), afeccions i malalties corneals (conjuntivitis, queratitis, etc.), malalties retinianes i estrabisme.

L’objectiu és oferir a Tarragona una assistència mèdica integral a l’àrea d’oftalmologia de màxima qualitat.

En l’acte de formalització, hi han estat presents en Víctor Revilla, responsable de l’àrea de Catalunya, Aragó i Balears, Anna Torres, directora gerent de Tarragona i Reus, la Dra. Teresa María Argemí, coordinadora mèdica del centre, i en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.