Esteu aquí

Inici » El Dr. Xavier Avilés, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

El Dr. Xavier Avilés, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

El Dr. Xavier Avilés, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

Divendres, 18 Octubre 2013

El Dr. Xavier Avilés Jurado, llicenciat en Medicina i Cirurgia, Especialista en Otorinolaringologia i Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova, formant equip amb el Dr. José Javier Benito González, que ha estat a càrrec d’aquesta especialitat des de l’obertura del centre.

El Dr. Avilés ha treballat en Oncologia de cap i coll a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, i a l’Hospital Clínic de Barcelona en la unitat de Rinologia, Rino-al•lèrgia i Cirurgia Endoscòpica Naso-sinusal. Actualment compagina la seva activitat a la Unitat de Laringologia-Cirurgia de cap i coll a l’Hospital Universitari Joan XXIII amb les tasques de professor associat de la Universitat Rovira i Virgili.

Amb la incorporació del Dr. Avilés, el servei d’Otorinolaringologia reforça la seva presència i dedicació al Centre Mèdic Rambla Nova, aportant nous procediments diagnòstics i ampliant així la cobertura de l’especialitat. Tot això, com sempre, amb l’objectiu d’oferir a Tarragona una assistència mèdica integral de la màxima qualitat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.