Esteu aquí

Inici » Les malalties cardiovasculars desperten l'interès del públic

Les malalties cardiovasculars desperten l'interès del públic

Les malalties cardiovasculars desperten l'interès del públic

Dijous, 3 Maig 2012
Jornada sobre la prevenció de l'ictus i dels accidents cardiovasculars

El passat dia 2 de maig es va celebrar la quarta de les Jornades de Divulgació Mèdica, dedicada aquest cop a la prevenció de l’ictus i dels accidents cardiovasculars, que va comptar amb una nombrosa assistència.

L’acte va ser presentat i moderat pel Dr. Alfredo Bardají Ruiz, Cap del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i president de la Societat Catalana de Cardiologia.

Els Drs. Albert Josa i Salvador Montserrat van explicar el paper del metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària en el control dels factors de risc cardiovascular. A més, van aprofitar per a exposar els resultats de la recent campanya de prevenció del risc cardiovascular que ells mateixos han organitzat.

El Dr. Jordi Mercé, cardiòleg, i el Dr. Xavier Ustrell, neuròleg, van exposar respectivament els aspectes relacionats amb el diagnòstic i tractament de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, despertant l’interès dels assistents, donada l’especial confusió que hi ha sobre aquest tipus de malalties. Ambdós especialistes van recalcar la importància de reconèixer els símptomes i d’actuar ràpid.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.