Esteu aquí

Inici » La web del Centre Mèdic Rambla Nova aconsegueix el segell HONcode

La web del Centre Mèdic Rambla Nova aconsegueix el segell HONcode

La web del Centre Mèdic Rambla Nova aconsegueix el segell HONcode

Dimarts, 5 Novembre 2013

Després d’una revisió exhaustiva dels continguts de la web del Centre Mèdic Rambla Nova, la Fundació Health On the Net (amb base a Ginebra, Suïssa) ha considerat que aquests són conformes amb els principis del Codi de Conducta HONcode, i per aquest motiu ha emès el corresponent certificat HONcode. Amb aquesta acreditació, la web del Centre Mèdic Rambla Nova queda registrada a MedHunt, el motor de cerca mèdica de la Fundació Health On the Net.

L’objectiu fonamental de la certificació HONcode és millorar la transparència de la informació mèdica publicada a Internet, revisant els processos de producció dels continguts segons un codi ètic que vetlla per la transparència, objectivitat i utilitat de la informació. Alhora, la fundació ofereix eines per accedir a aquesta informació (HONcodeHunt).

El segell HONcode que s’exhibeix a la pàgina inicial d’aquesta web està directament vinculat al certificat original, que es troba en la pròpia web de HON. El procés de certificació no acaba amb la publicació del segell. Per tal d’assegurar el compliment i detectar violacions del codi HONcode, la fundació segueix un procediment de supervisió periòdica. Aquesta revisió pot produir-se en qualsevol moment a causa d’errades tècniques detectades, o bé arran de la denúncia d’un usuari.

Health On the Net (HON) és una organització no governamental, coneguda internacionalment pel seu treball pioner en el camp de l’ètica de la informació sobre salut, en particular per l’establiment del seu codi ètic de conducta, l’HONcode.

La creació de l’HONcode es remunta a 1996 i des d’aleshores ha crescut per esdevenir el codi d’ètica més àmpliament acceptat, amb més difusió i credibilitat, vinculat a la producció de la informació publicada a Internet sobre salut i medicina. L’HONcode va ser concebut pensant en tres grups d’interès: el públic en general, els professionals de la salut i l’editor de continguts. El lloc web de HON (http://www.healthonnet.org/) rep diàriament 27.000 visites de tot el món. Actualment el segell HONcode acredita més de 8.300 llocs certificats, el que equival a més de 10 milions de pàgines corresponents a 102 països.

Web Mèdica Acreditada. Veure més informació Centre Mèdic Rambla Nova subscriu els principis del codi HONcode. Comproveu-ho aquí.Centre Mèdic Rambla Nova
subscriu els principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.