Esteu aquí

Inici » Nou conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol

Nou conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol

Nou conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol

Dissabte, 15 Juny 2013

El conveni de col·laboració signat entre la Federació Catalana de Futbol (FCF) i el Centre Mèdic Rambla Nova posarà a l’abast de les entitats i esportistes federats els paràmetres i les eines necessàries per a poder sotmetre’s i acreditar les corresponents revisions mèdiques prèvies a l’obtenció o renovació de les corresponents llicències federatives. Aquest conveni atorga al Centre Mèdic Rambla Nova el caràcter de “Centre mèdic col·laborador de la Federació Catalana de Futbol”.

El Dr. Carles Hernández, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport i responsable de la Unitat de Medicina de l’Esport de CMRN, serà el responsable de la realització de les revisions als futbolistes de la FCF.

Cal tenir en compte la importància de les revisions en el context actual de sensibilització pels problemes de salut ocults, però també des del punt de vista de la seva obligatorietat i la necessitat de realitzar-les en unes condicions òptimes. En aquest sentit, el Centre Mèdic Rambla Nova posa la tecnologia més avançada i un equip mèdic pluridisciplinar a disposició dels esportistes i de tots aquells que vulgueu vigilar la vostra salut abans de realitzar qualsevol activitat física.

Fotografia: FreeDigitalPhotos.net.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.