Esteu aquí

Inici » El Dr. Carles Hernández, participa al Fòrum Internacional de Futbol a Angola

El Dr. Carles Hernández, participa al Fòrum Internacional de Futbol a Angola

El Dr. Carles Hernández, participa al Fòrum Internacional de Futbol a Angola

Dimecres, 25 Setembre 2013
Fòrum Internaciona del Futbol

El passat mes d’agost, el Dr. Carles Hernández, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport del Centre Mèdic Rambla Nova, va assistir invitat per l’Academia de Futebol de Angola AFA, al Fòrum Internacional de Futbol que aquest país organitzava a la capital, Luanda. La ponència del Dr. Hernández presentava de forma acurada les lesions en el món del futbol i la prevenció de les mateixes. La incidència i la casuística de les lesions en el futbol modern, el diagnòstic precoç de les mateixes, el seu tractament, les rutines de prevenció de lesions i d’altres aspectes, com la nutrició i la suplementació ergogènica, van ser l’eix central de la seva intervenció.

L’ex-jugador de l’Atlètic de Madrid i del Chelesea F.C., Jimmy Floyd Hasselbaiink, Vitor Baia, ex-porter del F.C. Barcelona i de la selecció de Portugal, Avram GRANT, entrenador del Chelsea FC a la temporada 2007-2008, Manuel Lapuente, llicenciat en Educació Física i Preparador Físic d’equips de futbol en col·laboració amb l’ex-jugador Víctor Muñoz, van ser altres dels ponents d’aquest Fòrum Internacional.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.