Esteu aquí

Inici » Revisions mèdiques per a executius

Revisions mèdiques per a executius

Revisions mèdiques per a executius

Dijous, 15 Novembre 2012
Revisions mèdiques per a executius

Des del passat estiu, la Unitat de Revisions Mèdiques del Centre Mèdic Rambla Nova ofereix un programa integral de revisions que es personalitza per a cada pacient, en funció de l’edat, sexe, hàbits, antecedents personals i familiars i les seves circumstàncies personals.

La Unitat de Revisions Mèdiques, conscient de la importància que te per a les organitzacions el capital humà, ofereix com a novetat un programa específic de revisions mèdiques preventives per a què les empreses el puguin incloure al paquet retributiu dels seus directius i professionals d’alt nivell.

L’estrès, fruit de la pressió que genera la gestió diària i la presa continuada de decisions, és un dels principals factors de risc de les alteracions de la salut, facilitant l’aparició o l’avanç de determinades malalties, o estimulant conductes poc saludables. Per a més informació feu clic aquí.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.