Esteu aquí

Inici » 28 de maig, Dia Nacional de la Nutrició

28 de maig, Dia Nacional de la Nutrició

28 de maig, Dia Nacional de la Nutrició

Dilluns, 21 Maig 2012
Dia Nacional de la Nutrició

El proper dilluns 28 de maig de 2012 es celebra la XI Edició del Dia Nacional de la Nutrició, ressaltant el paper que té la família en l’adquisició de bons hàbits alimentaris.

El Dia Nacional de la Nutrició és una iniciativa de la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD) en col·laboració amb altres institucions i amb l’ajuda de la indústria farmacèutica i alimentària.

Durant aquesta jornada es desenvolupen, a nivell nacional, una sèrie d’activitats en hospitals, escoles, universitats i centres comercials (conferències, punts d’informació, lliurament de materials informatius a la població) amb la finalitat de difondre la importància que tenen les persones més grans de casa en transmetre uns hàbits alimentaris saludables als més petits de casa.

Si hi esteu interessats, podeu trobar material informatiu en el Centre mèdic Rambla Nova o bé podeu consultar la web oficial http://www.fesnad.org.

El mateix dia 28 de maig a les 18:00 hores s’impartirà una xerrada en l’Hospital Sant Joan de Reus amb el títol “Aprendre a menjar és aprendre a créixer”, a càrrec de:

  1. Núria Guillén. Especialista en Nutrició i Dietètica del Centre Mèdic Rambla Nova
  2. Dr. Albert Feliu. Especialista en Endocrinologia Pediàtrica del Centre Mèdic Rambla Nova

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.