Esteu aquí

Inici » Campanya de l'Euromelanoma per la prevenció del Càncer de Pell: consulta gratuïta

Campanya de l'Euromelanoma per la prevenció del Càncer de Pell: consulta gratuïta

Campanya de l'Euromelanoma per la prevenció del Càncer de Pell: consulta gratuïta

Divendres, 12 Juny 2015

El principal lema de la campanya Euromelanoma 2015 llançat per l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia és “El càncer de pell es pot veure, detecta-ho a temps, es pot tractar” i el seu objectiu és sensibilitzar la població, ja que és el tumor més freqüent en el cos humà amb una mortalitat de 8-10 casos per cada 100.000 habitants. Així mateix, una de cada 15 persones que revisa les seves lunars pateix algun tipus de melanoma, dels quals el 90% són curables si es detecten a temps.

En suport a aquesta campanya, l’àrea de Dermatologia del Centre Mèdic Rambla Nova inicia unes revisions gratuïtes de problemes de la pell.

Si teniu problemes a la pell o en creieu tenir, us convidem a què visiteu al nostre especialista en Dermatologia de forma gratuïta durant el mes de juny.

Per sol·licitar una consulta gratuïta per problemes de pell podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

També podeu escoltar l’exposició que va fer el Dr. Àlvar Veà, especialista en Dermatologia al Centre Mèdic Rambla Nova, al programa “El Matí de Tarragona Ràdio”, fent clic aquí.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.