Esteu aquí

Inici » Revisions gratuïtes de la vista el 13 d'octubre

Revisions gratuïtes de la vista el 13 d'octubre

Revisions gratuïtes de la vista el 13 d'octubre

Divendres, 16 Setembre 2016

El 13 d’octubre se celebra el dia mundial de la visió. Segons afirma l’Organització Mundial de la Salut prop del 75 per cent dels problemes que van ocasionar pèrdua de la capacitat visual i ceguera podrien haver estat previnguts o tractats a temps. A Espanya, per exemple, un terç dels ciutadans sofreix algun problema visual sense corregir o deficientment corregit, que podria ser resolt. Malgrat aquestes dades, els espanyols són els ciutadans de la Unió Europea que menys es preocupen per la seva salut visual i només un 8% acudeix periòdicament a realitzar-se revisions de la vista.

En aquest sentit, durant la jornada de dijous 13 d’octubre, de 9.30 a 13.30 hores, es realitzaran revisions gratuïtes en la unitat d’oftalmologia del Centre Mèdic Rambla Nova a aquelles persones que ho desitgin. La revisió consisteix en una avaluació ocular que mesurarà l’agudesa visual, la pressió intraocular, la refracció objectiva i subjectiva i la visió binocular, i té com a objectiu detectar possibles alteracions visuals.

Els problemes refractius (miopia, hipermetropia i astigmatisme) són els trastorns més comuns entre els espanyols; la miopia afecta un 32% dels ciutadans mentre que l’astigmatisme i la hipermetropia un 60% i un 10% respectivament. Però sens dubte, una de les afeccions més estesa entre les persones de més de 40 anys és la vista cansada o presbícia. Es calcula que més del 65% dels espanyols majors de 45 anys, més de 30 milions de persones, la sofreixen. A més, com és una patologia lligada al procés d’envelliment és inevitable, per la qual cosa tothom tard o d’hora acaba patint-la.

Per sol·licitar una revisió ocular gratuïta podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.