Esteu aquí

Inici » El Dr. Batista dirigeix el 2n seminari de Casos Clínics en Urodinàmia

El Dr. Batista dirigeix el 2n seminari de Casos Clínics en Urodinàmia

El Dr. Batista dirigeix el 2n seminari de Casos Clínics en Urodinàmia

Dimarts, 29 Maig 2012
CosmoCaixa Barcelona

Després de la gran acceptació del primer seminari “Casos clínics en Urodinàmia. Un matí amb Paul Abrams”, l’associació Continentia organitza una segona edició, que tindrà lloc el 9 de novembre de 2012 a les instal·lacions de Cosmo Caixa de Barcelona.

El director de la jornada és el Dr. José Emilio Batista i comptarà, com en l’edició anterior, amb la presència del prof. Paul Abrams, fundador i director del Bristol Urological Institute, membre fundador de la ICS i un dels principals experts en el camp de la disfunció del tracte urinari inferior. A més, la jornada comptarà amb la participació del Dr. Josep Miquel Puyol, la Dra. Elena Castellanos i la fisioterapeuta Anaïs Bassas com a moderadors dels casos clínics.

A la web www.continentia.org es troba tota la informació, a més d’eines per a la inscripció i per aportar casos clínics.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.