Esteu aquí

Inici » El Dr. Canalís, nomenat membre de la Comissió Nacional de Cirurgia Toràcica

El Dr. Canalís, nomenat membre de la Comissió Nacional de Cirurgia Toràcica

El Dr. Canalís, nomenat membre de la Comissió Nacional de Cirurgia Toràcica

Divendres, 2 Novembre 2012
Dr. Emili Canalís

El Dr. Emili Canalís, especialista en Cirurgia Toràcica del Centre Mèdic Rambla Nova, ha estat designat enguany per part del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport com a membre representant del Ministeri a la Comissió Nacional de l’especialitat de Cirurgia Toràcica.

Aquesta comissió té funcions assessores dels Ministeris de Sanitat i Educació en relació amb als temes de l’especialitat.

Arran d’aquest nomenament, la Universitat Rovira i Virgili (URV) li ha atorgat la consideració de Professor Destacat. Podeu veure la fitxa fent clic aquí.

El Dr Canalís també és membre del Comitè Científic de la Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica (SECT), President de la Long Range Planning Committee de la Assembly of Thoracic Surgery (dins de l’European Respiratory Society, ERS) i del Club Espanyol de cirurgians toràcics i Cap de la Secció de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. A més, és professor titular de Cirurgia en aquest darrer centre.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.