Esteu aquí

Inici » Diagnòstic avançat amb proves biogenètiques

Diagnòstic avançat amb proves biogenètiques

Diagnòstic avançat amb proves biogenètiques

Dissabte, 15 Juny 2013

Des de l’inici de la seva activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova va signar un acord amb Labco Quality Diagnostics per a la realització d’anàlisis clíniques a partir de les extraccions fetes al propi centre. La darrera incorporació a l’oferta assistencial de CMRN són les proves biogenètiques.

Labco Quality Diagnostics és una xarxa europea líder en serveis i gestió de laboratoris clínics. El grup desenvolupa les seves activitats diagnòstiques al servei de pacients, metges, companyies asseguradores, hospitals, empreses, altres laboratoris i centres públics i privats. Per això compta amb una extensa xarxa de laboratoris clínics hospitalaris i no hospitalaris, i punts d’extracció com el nostre centre.

Les proves diagnòstiques basades en informació genètica lideren el context actual dels avenços en medicina preventiva. Per a més informació llegiu l’article “Tecnologia biogenètica per a una medicina personalitzada”.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.