Esteu aquí

Inici » El Dr. Benito participa al 5th World Congress of the IFNHOS celebrat a Nova York

El Dr. Benito participa al 5th World Congress of the IFNHOS celebrat a Nova York

El Dr. Benito participa al 5th World Congress of the IFNHOS celebrat a Nova York

Dijous, 21 Agost 2014

El Dr. José J. Benito va participar com a ponent 5th World Congress of the IFNHOS, reunió anual dels AHNS i Centenari del servei de Cap i Coll del Centre de Càncer Memorial Sloan Kettering, celebrat a Nova York el 26-30 de juliol de 2014.

Les seves ponències van tractar sobre la Faringotomía lateral en pacients amb carcinoma de cèl·lules escamoses seleccionades de l’orofaringe lateral (Lateral pharyngotomy in patients with selected squamous cell carcinoma of the lateral oropharynx) i van tindre dues parts:

  1. Part I: Els resultats de la tècnica i funcional (Technique and functional outcomes)
  2. Part II: El fracàs local (Local failure)

En aquestes dues parts, el Dr. José J. Benito descriu les indicacions, els resultats funcionals i els factors que influeixen sobre el control local d’aquest tipus de càncers amb aquest abordatge quirúrgic. Un tipus de càncer molt relacionat amb la infecció pel virus del papil·loma humà, que està creixent en els països occidentals.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.