Esteu aquí

Inici » Dia Mundial de l'Alzheimer

Dia Mundial de l'Alzheimer

Dia Mundial de l'Alzheimer

Dijous, 18 Setembre 2014

El proper 21 de Setembre es celebra el “Dia mundial de l’Alzheimer”, data escollida per l’Organització Mundial de la Salut per a donar a conèixer la malaltia, compartir informació i fomentar la sensibilització de la societat en general, i les institucions en particular, sobre la malaltia.

La malaltia d’Alzheimer és una malaltia degenerativa del Sistema Nerviós Central, de causa desconeguda, que provoca un deteriorament progressiu de les funcions cognitives i trastorns de conducta. Tot i que actualment no hi ha cap tractament curatiu, hi ha diversos tractaments i teràpies orientats a retardar l’evolució de la malaltia, disminuir els símptomes conductuals i millorar la qualitat de vida del malalt i els cuidadors.

Tot i que la malaltia d’Alzheimer és la demència més freqüent i coneguda, hi ha altres demències menys conegudes com la demència vascular, la demència fronto-temporal o la demència associada a la malaltia de Parkinson.

Des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova, volem sumar-nos a la iniciativa i oferim una nova jornada de “consultes obertes” gratuïtes el dia 26 de setembre, adreçada a totes aquelles persones que vulguin aclarir dubtes sobre la malaltia, o inclús realitzar un test cognitiu de cribratge.

Per a sol·licitar una consulta gratuïta sobre l’Alzheimer només heu de trucar al telèfon 977 25 00 00. Si ho preferiu, us truquem nosaltres. Només cal que ens doneu el vostre telèfon omplenant el formulari que trobareu en aquest link.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.