Esteu aquí

Inici » El Centre Mèdic Rambla Nova sobrepassa els 50.000 pacients

El Centre Mèdic Rambla Nova sobrepassa els 50.000 pacients

El Centre Mèdic Rambla Nova sobrepassa els 50.000 pacients

Divendres, 22 Juliol 2016

El Centre Mèdic Rambla Nova ha atès recentment el pacient número 50.000, una fita que consolida el paper del centre com a referent dintre de l’oferta sanitària del territori però que també l’encoratja a continuar treballant en la millora constant de la qualitat assistencial.

El pacient número 50.000 ha estat un nen de 10 anys que va ser atès pel Dr. Ramon Servalls, especialista en Pediatria, divendres 22 de juliol. El Director General, Félix Mesalles, la Directora Mèdica, la Dra. Teresa Maria Argemí, i el Dr. Servalls li van fer entrega d’un petit obsequi per tal d’agrair, a ell i als seus pares, la confiança dipositada en el centre.

Durant els seus quasi cinc anys d’activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova ha atès 202.653 visites i 4.924 procediments de cirurgia menor ambulatòria. Aquest volum creixent de visites i procediments suposa un repte constant per millorar l’atenció als usuaris i la seva experiència assistencial. Sent molt conscients d’aquest desafiament, el centre ha incorporat en els últims temps diverses millores com ara un reforç del servei de citacions, amb la implantació d’un nou sistema d’atenció telefònica; la incorporació progressiva de nous professionals al quadre mèdic, i està treballant en la implantació d’una nova aplicació mòbil que permetrà la realització de tot tipus de gestions d’una forma ràpida i còmoda.

Des del Centre Mèdic Rambla Nova agraïm a tots i cadascun dels nostres 50.000 pacients la confiança dipositada en nosaltres.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.