Esteu aquí

Inici » Èxit d'assistència en la primera Jornada de Divulgació Mèdica

Èxit d'assistència en la primera Jornada de Divulgació Mèdica

Èxit d'assistència en la primera Jornada de Divulgació Mèdica

Dijous, 2 Febrer 2012
Imatge del torn de preguntes, amb els set ponents

El passat dimecres 1 de febrer es va celebrar la primera de les Jornades de Divulgació Mèdica que organitza el Centre Mèdic Rambla Nova, en aquest cas dedicada al Càncer de Mama. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona.

La nombrosa assistència, juntament amb una opinió molt positiva (tant per part dels ponents com del públic que hi va assistir) confirmen l’èxit de la convocatòria i consoliden la iniciativa de les jornades com un servei volgut i necessari. Des del punt de vista dels professionals, necessari perquè obre un nou canal de comunicació i infomació adreçat als pacients i el seu entorn immediat; des del punt de vista dels pacients, volgut perquè permet tenir una visió més ampla del seu problema íntim; i per als qui simplement hi estan interessats, ofereix una oportunitat per posar-se al dia sobre temes que sovint amaguen mites o algunes veritats que han esdevingut obsoletes.

La jornada va acabar amb un torn de preguntes, que va ser molt participatiu.

Per als qui es van perdre la jornada o els qui la vulguin tornar a revisar, l’acte es va enregistrar en vídeo i es pot consultar en aquest enllaç, on també hi podeu trobar el programa detallat.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.