Esteu aquí

Inici » CMRN NEWS | novembre 2015

CMRN NEWS | novembre 2015

CMRN NEWS | novembre 2015

Aquest és el número 41 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d’aquest newsletter és facilitar-vos l’accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Per Nadal, cap nen sense joguines

Llegir més

Des del Centre Mèdic Rambla Nova, engeguem per quart any consecutiu la campanya de recollida de joguines. El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Les joguines són molt importants en l’educació dels infants.

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora un nou sistema d’atenció telefònica

Llegir més

Com us avançàvem al newsletter de setembre, amb el compromís de millorar el servei de citacions, hem incorporat un nou sistema d’atenció telefònica més sofisticat, que ens ha de permetre atendre totes les vostres trucades.

La Dra. Isabel Pérez, especialista en otorinolaringologia, s’incorpora a l’equip del Dr. José Javier Benito

Llegir més

La Dra. Isabel Pérez Hernández, llicenciada en Medicina i Cirurgia, Especialista en Otorinolaringologia i Patologia cervicofacial per l’Hostital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova, formant equip amb el Dr. José Javier Benito González, està a càrrec d’aquesta especialitat.

Articles

Menopausa i diabetis

ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ
Megía Colet, Anna

Llegir més

La menopausa es defineix com un cessament permanent de la menstruació com a conseqüència de la pèrdua irreversible de la funció ovàrica. S’acompanya d’infertilitat i un descens dels nivells d’estrògens, que són les principals hormones produïdes per l’ovari.

Prevalença de l’obesitat i les seves complicacions en l’infant, en l’edat adulta i en la tercera edat

Unitat de Nutrició i Dietètica
Auqué Juncosa, Aina

Llegir més

L’obesitat i la diabetis tipus 2 (DM2) representa una seriosa amenaça per a la salut de la població mundial. El grup internacional de treball en obesitat (IOTF) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) han definit l’obesitat com l’epidèmia del segle XXI

L’otitits aguda

OTORINOLARINGOLOGIA
Benito González, José Javier
Pérez Hernández, Isabel

Llegir més

L’otitis aguda és una de les causes més freqüents de les visites a urgències en l’àmbit de l’otorinolaringologia. L’otitis és la inflamació i infecció de l’oïda. Pot ser agudes (d’instauració ràpida) o crònica (de mesos d’evolució).

Segueix-nos

twitter.com .facebook.com .linkedin.com .youtube.com .flickr.com .issuu.com .RSS

Activitats

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.