Esteu aquí

Inici » CMRN NEWS | febrer 2016

CMRN NEWS | febrer 2016

CMRN NEWS | febrer 2016

Aquest és el número 43 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d’aquest newsletter és facilitar-vos l’accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Dr. Jesús Sánchez Sangrós i la Dra. Rosa Goriet Pardo, de la Clínica Baviera, s’incorporen al Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

El Dr. Jesús Sánchez Sangrós i la Dra. Rosa Goriet Pardo, tots dos llicenciats en Medicina i Cirurgia, Especialistes en Oftalmologia, s’han incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Sarcopenia, la pèrdua de massa i potència muscular en la gent gran

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Des dels anys 80 la sarcopenia es defineix com la pèrdua de massa i potència muscular que es produeix sempre amb el pas dels anys.

Miomes uterins, els tumors benignes de l’úter

OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
De la Cruz Wong, José Carlos

Llegir més

Els miomes o fibromes de l’úter són tumors benignes de múscul llis uterí que apareixen durant l’edat reproductiva de la dona. Estan presents fins al 40% de les dones.

Glaucoma, la ceguesa silenciosa

Unitat d’Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica
Sánchez Sangrós, Jesús
Goriet Pardo, Rosa

Llegir més

Segons dades de l’OMS, el glaucoma, que afecta més de 60 milions de persones a tot el món ja més de mig milió a Espanya, és actualment la segona causa de ceguesa.

Activitats

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

18 de març, Dia Mundial del Son

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra enguany el dia 18 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son. Si teniu problemes per dormir o teniu somnolència diürna, si patiu apnees obstructives o simplement ronqueu, us convidem a que visiteu la nostra Unitat del Son de forma gratuïta durant el mes de març.

Segueix-nos

twitter.com .facebook.com .linkedin.com .youtube.com .flickr.com .issuu.com .RSS

Activitats

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.