Esteu aquí

Inici » Per Nadal, cap nen sense joguines

Per Nadal, cap nen sense joguines

Per Nadal, cap nen sense joguines

Divendres, 15 Novembre 2013 - 11:30

Fent clic aquí podeu veure el fulletó informatiu.

El Nadal i els Reis són dies molt esperats pels nens i nenes. Si s’han portat bé, el pare Noel o els Reis se’n recordaran d’ells, però no sempre és així: a alguns nens no els arriba cap regal. Les desigualtats socials i econòmiques fan que alguns nens tinguin un Nadal sense joguines, un Nadal trist.

La joguina és molt important en l’educació dels infants. El joc és un dels principals drets fonamentals del nen, tal com recull el Conveni sobre els Drets de la Infància de les Nacions Unides. La manca de recursos es tradueix en menys oportunitats i exclusió social i afecta el desenvolupament social, cognitiu i afectiu dels nens.

Per aquesta raó, el Centre Mèdic Rambla Nova col·labora amb la Creu Roja de Tarragona en la campanya “Per Nadal, cap nen sense joguines”, destinada als nens que més ho necessiten. Podeu veure un vídeo sobre la campanya fent clic aquí.

Si voleu col·laborar amb la campanya, ho podeu fer de les següents formes:

 1. Aportant joguines noves, sense embolicar, dipositant-les directament als espais que trobareu:
  1. Al Centre Mèdic Rambla Nova, al costat de recepció (Rambla Nova, 103, Tarragona).
  2. A l’oficina principal del Banc de Sabadell (Rovira i Virgili, 5, Tarragona).
 2. Fent una donació econòmica, a través d’un d’aquests canals:
  1. Amb un ingrés al compte corrent de la Creu Roja 0081-0088-10-0002093412 (Banc de Sabadell).
  2. A través del següent botó, fent un pagament al compte PayPal que Creu Roja ha habilitat, que està vinculat amb el compte anterior.
 3. Amb una acció directa comprant a la botiga Gasco Joguines de Tarragona (Rambla Nova, 106, Tarragona).

En nom dels nens i nenes i de tots els que formen part de la campanya,
moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La campanya “Per Nadal, cap nen sense joguines” finalitza el 31.12.2013.
Aquesta campanya compta amb el suport del Banc de Sabadell, on s’hi poden dipositar joguines o fer les donacions per a la Creu Roja.
Enguany, a més, estem molt agraïts i satisfets de comptar amb la col·laboració desinteressada de l’Estudi Mariscal, que ha realitzat tot el grafisme.
Els diners procedents de les vostres donacions es destinaran a completar el conjunt de joguines recollides, pensant en cobrir tots els grups d’edat beneficiaris i els tipus de joguina necessaris. Un cop cobertes totes les sol·licituds, l’excedent de pressupost es destinarà a altres projectes per la infància (com beques menjador, ajuts per a llibres, roba o aliments, reforç escolar…).
La botiga Gasco Joguines de Tarragona també recull directament joguines per la campanya.
La tasca de repartiment de les joguines es realitza en coordinació amb els Serveis Socials comarcals del Tarragonès. Els assistents socials valoren i avaluen les necessitats concretes de cada família i proporcionen a la Creu Roja la llista de beneficiaris. D’aquesta manera, la campanya es personalitza i cadascun dels regals s’adreça a una persona amb nom i cognoms.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.