Esteu aquí

Inici » Les especialitats

Unitat d'Urodinàmia

Unitat d'Urodinàmia

Area: 
UROLOGIA

La urodinàmia és l’especialitat de la uro-ginecologia que s’ocupa del diagnòstic de la incontinència (tant en dones con en homes i en tots els grups d’edat), així com dels trastorns del cicle miccional (augment de freqüència miccional i problemes miccionals relacionats amb la pròstata). La urodinàmia comprèn diverses proves diagnòstiques que es realitzen de forma estandarditzada seguint les recomanacions de la International Continence Society.

L’equip del Dr. Batista és l’únic equip en medicina privada a Espanya amb el personal acreditat per aquesta societat científica. A més, el nostre equip imparteix cursos d’acreditació a personal facultatiu de tota Espanya a través de l’associació “Continentia” (www.continentia.org).

Les proves urodinàmiques ajudaran al seu metge referidor (el que sol•licita la prova) a prendre decisions més encertades i a donar-li una informació més completa sobre el que pot esperar de cada tipus de tractament.

Les proves d’urodinàmia són realitzades per part de personal femení acreditat i amb una llarga experiència en aquest tipus de proves. Uns dies més tard s’enviara el resultat de la prova al seu metge, i a vostè si ho desitja, mitjançant un informe clar i de qualitat.

Les proves que realitza el nostre equip són la fluxometria i la urodinàmia completa.

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.