Esteu aquí

Inici » Metges referidors

Metges referidors

Metges referidors

El Centre Mèdic Rambla Nova ofereix als metges referidors la col·laboració directa dels especialistes del seu quadre mèdic, que posen al vostre abast la seva experiència i tots els mitjans diagnòstics i terapèutics del centre, de manera coordinada. La comunicació entre els professionals del centre i amb els externs que hi col·laboren és fonamental. Gràcies a aquest treball coordinat, podeu oferir la tecnologia més avançada als vostre pacients, i continuar el contacte i el seguiment en la vostra pròpia consulta.

Si com a metge referidor necessiteu contactar amb un especialista del Centre Mèdic Rambla Nova, podeu emplenar aquest formulari, a partir del qual es genera un missatge de correu electrònic directe a l’especialista escollit, amb còpia al coordinador mèdic.

Si el vostre missatge o consulta és especialment urgent, us recomanem que així ho indiqueu, o bé que feu servir el canal telefònic trucant al 977 25 00 00.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.