Esteu aquí

Inici » Proves biogenètiques

Proves biogenètiques

Proves biogenètiques

Mitjançant un estudi genètic podem iniciar mesures preventives que impedeixin el desenvolupament de malalties a les que estem exposats pel nostre perfil genètic. Les anàlisis genètiques de Centre Mèdic Rambla Nova, amb la col·laboració de Labco, us permetran identificar malalties en curs o aquelles a les que teniu predisposició, el que facilitarà la prevenció i el diagnòstic de les mateixes. Una detecció precoç és imprescindible per a aconseguir el seu tractament eficaç.

Els estudis genètics i de biologia molecular aplicats als problemes clínics han aconseguit enormes èxits en el diagnòstic i tractament de nombroses patologies. Aquesta contribució és especialment rellevant en el diagnòstic de malalties hereditàries, cardiovasculars, el retard mental, la infertilitat, hipoacúsies o per estudis de paternitat i parentiu, entre altres.

Aquestes són algunes de les proves que us oferim a Centre Mèdic Rambla Nova:

  1. CardioGen (+)
  2. SportGen (+)
  3. SportPlus (+)
  4. Longitud telomèrica (+)
  5. ObesGen (+)
  6. Test Septina9 (+)
  7. Risc cardiovascular (+)
  8. CardioScore (+)
  9. Glaucoma (+)
  10. Macula (+)

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.