Esteu aquí

Inici » Els pacients » Asseguradores

Asseguradores

Asseguradores

Dimarts, 5 Novembre 2013 - 10:00

Centre Mèdic Rambla Nova manté concerts d’assistència mèdica amb les principals mútues i companyies asseguradores, com ADESLAS SEGURCAIXA, AEGON, AGRUPACIÓ MÚTUA, ALIANÇA, ALLIANZ, ANTARES, ASEFA, ASISA, AXA, AZKARAN, CASER, CIGNA, CLINICUM, COSALUD, DKV, FIATC, GENERALI, GES, HELVETIA, HNA, MAPFRE, MÚTUA DE L’ASSOCIACIÓ DEL PERSONAL DE LA CAIXA, MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, MUTUA GENERAL DE SEGUROS, MÚTUA DE TERRASSA, NÉCTAR, PLUS ULTRA, PREVISORA GENERAL, RACC, REALE, SANITAS, SANTALUCÍA, entre d’altres.

Amb la vostra targeta d’assegurat podeu tramitar les visites al centre i, prèvia autorització de la companyia, accedir als procediments mèdics i quirúrgics. Algunes pòlisses de salut poden tenir restriccions o excloure serveis. Us recomanem una consulta prèvia a la companyia sobre la cobertura concreta a Centre Mèdic Rambla Nova.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.