Esteu aquí

Inici » Cuidar de la salut mentre viatgem

Cuidar de la salut mentre viatgem

Cuidar de la salut mentre viatgem

Dimarts, 10 Gener 2012

Per a gaudir d’un bon viatge, és imprescindible una correcta preparació prèvia.

Des del punt de vista de la salut, són múltiples els aspectes sanitaris que cal contemplar, des de les normes bàsiques d’higiene i dieta, fins a la valoració del nostre estat immunitari en front de malalties infeccioses freqüents durant els viatges. A més cal una valoració específica del destí escollit per a conèixer quins riscs hem de preveure i adequar així el consell sobre quines vacunacions i profilaxis poden ser necessàries. D’altra banda, si patim alguna malaltia crònica, és aconsellable que un metge valori el nostre estat de salut previ al viatge i ens doni els consells i recomanacions especials més adients. Així mateix, si prenem de forma habitual alguna medicació, caldrà consultar sobre la necessitat de seguir-la prenent, possibles interaccions i fer una previsió de les quantitats necessàries.

Si no obstant això, en tornar del viatge tenim febre o ens sentim malalts, la visita per un metge que sigui coneixedor de les malalties pròpies dels viatgers serà indispensable.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.