Esteu aquí

Inici » Prepara la tornada a l'escola i a la llar d'infants amb Homeopatia

Prepara la tornada a l'escola i a la llar d'infants amb Homeopatia

Prepara la tornada a l'escola i a la llar d'infants amb Homeopatia

Dilluns, 7 Setembre 2015

Les vacances s’acaben, el cole comença i d’aquí a poc comença l’època hivernal.

Amb ella apareixeran els primers refredats, per la qual cosa és convenient preparar els nens perquè puguin tenir les màximes defenses per enfrontar-s’hi.

En aquests dies que donem pas a la tardor i amb ell a la temporada de refredats, grips i altres infeccions típiques de la baixada de les temperatures, cal extremar les precaucions per evitar contraure aquestes patologies i és aquí, on els tractaments homeopàtics són de gran efectivitat, en la prevenció d’infeccions per virus respiratoris, així com qualsevol tipus de patologia otorrinolaringològica com otitis, amigdalitis, faringitis, refredats de vies altes o laringitis, ja que s’utilitzen de manera preventiva i redueixen les possibilitats de patir-o com a mínim, d’alleujar els seus molestos símptomes i limitar o fer desaparèixer les recaigudes.

L’Homeopatia té un paper molt important en aquesta prevenció. I és que en els últims anys, els medicaments homeopàtics s’han convertit en el gran aliat a l’hora de prevenir i tractar els nombrosos processos vírics que pateixen els nens en el període hivernal.

La possibilitat d’administrar els medicaments homeopàtics tan en exclusiva com complementant als medicaments convencionals, tenint en compte a més la rara presència de contraindicacions o efectes adversos, ha portat a nombrosos pediatres a incorporar-los en les seves prescripcions.

A la nostra consulta ja hem començat a preparar els nens per al seu retorn a l’escola i a la llar d’infants.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.