Esteu aquí

Inici » Adéu als símptomes de l'hèrnia discal

Adéu als símptomes de l'hèrnia discal

Adéu als símptomes de l'hèrnia discal

Artroplàstia cervical i lumbar
Divendres, 9 Gener 2015

Aquesta nova tècnica, de la qual el Dr. Pau Clavell és un pioner a nivell internacional, obre una nova via per al tractament de les malalties de columna.

L’hèrnia discal és una malaltia molt comuna en la qual part del nucli polpós que hi ha entre les vèrtebres pressiona l’arrel nerviosa i provoca símptomes neurològics que poden arribar a ser molt dolorosos i incapacitants.

Encara que en el passat la fixació dels discos ha estat l’opció de referència per tractar l’hèrnia discal i altres lesions de la columna, l’aparició de noves tècniques com el reemplaçament total de disc, o TDX (de l’anglès total disc replacement), ha suposat un canvi radical en el tractament d’aquestes malalties.

La substitució dels discos originals per discos artificials és una de les tècniques que millors resultats ofereix per al tractament de les hèrnies discals, ja que la pròtesi de disc permet preservar el moviment de l’articulació i, per tant, la mobilitat del pacient no es veu restringida, cosa impensable amb la tècnica anterior.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.