Esteu aquí

Inici » Dia Mundial de la MPOC

Dia Mundial de la MPOC

Dia Mundial de la MPOC

Campanya de diagnòstic gratuït amb espirometria
Dimecres, 20 Novembre 2013

La MPOC, o malaltia pulmonar obstructiva crònica, és una malaltia de la que formen part la bronquitis crònica, l’emfisema i diferents graus d’obstrucció del flux d’aire als pulmons. Molts malalts afectats per algun tipus de MPOC no en són conscients i encara no s’han diagnosticat correctament.

El dia mundial de la MPOC pretén concienciar a la població general de la importància del diagnòstic preventiu a poder iniciar tractament en les fases inicials de la malaltia, millorant substancialment el seu pronòstic.

El projecte GOLD és una iniciativa mundial contra la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica que cada any aglutina tots els sectors interessats, especialment el dels professionals de la medicina, per la millora dels problemes respiratoris.

Enguany, pel Dia Mundial de la MPOC (20 de novembre) s’ha escollit el lema “no és massa tard”, posant en valor la importància que té el diagnòstic precoç de la malaltia.

Un dels punts més decisius del diagnòstic de la MPOC és identificar una possible limitació reversible al flux aeri. L’espirometria és una prova respiratòria ràpida i molt senzilla que mesura la capacitat i el volum pulmonar i és imprescindible pel diagnòstic i el seguiment de la resposta al tractament de la MPOC.

Al Centre Mèdic Rambla Nova ens volem adherir a la campanya oferint aquesta prova diagnòstica, de forma gratuïta a pacients fumadors o exfumadors de més de 40 anys.

Per a sol·licitar una espirometria gratuïta podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.