Esteu aquí

Inici » Centre Mèdic Rambla Nova compleix 5 anys amb el propòsit de consolidar i ampliar la seva capacitat assistencial

Centre Mèdic Rambla Nova compleix 5 anys amb el propòsit de consolidar i ampliar la seva capacitat assistencial

Centre Mèdic Rambla Nova compleix 5 anys amb el propòsit de consolidar i ampliar la seva capacitat assistencial

Dimecres, 14 Setembre 2016

El Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el passat 12 de setembre el seu 5é aniversari. En aquests 5 anys, el centre ha tingut un creixement progressiu tant en el nombre de pacients com en l’abast del quadre d’especialitats i en l’oferta de procediments diagnòstics i/o terapèutics. Més de 50.000 pacients han passat per les nostres instal·lacions, s’han atès més de 200.000 visites i s’han fet més de 5.000 procediments de cirurgia menor ambulatòria. Aquestes xifres ens encoratgen a continuar creixent, però sobretot, a consolidar la nostra capacitat assistencial i a continuar treballant en la millora de la qualitat dels nostres serveis.

Nous reptes

En aquesta nova etapa, el Centre Mèdic Rambla Nova està treballant en dos grans objectius. D’una banda, la millora i consolidació de l’oferta actual i l’accessibilitat dels serveis. D’altra, la voluntat de continuar ampliant la capacitat assistencial amb l’ampliació de les instal·lacions, la incorporació de noves especialitats mèdiques i l’oferta de nous serveis en col·laboració amb altres centres o grups mèdics d’abast estatal.

En aquest sentit, durant els últims temps s’han incorporat diverses millores com ara un reforç del servei de citacions, amb la implantació d’un nou sistema d’atenció telefònica; la incorporació progressiva de nous professionals al quadre mèdic, i s’està treballant en la implantació d’una nova aplicació mòbil que permetrà la realització de tot tipus de gestions d’una forma ràpida i còmoda.

El Centre Mèdic Rambla Nova vol aprofitar aquestes línies per agrair als milers de pacients que han passat per les nostres instal·lacions durant tots aquest anys la confiança dipositada en nosaltres. Per aquest motiu, ens comprometen a continuar creixent i a continuar oferint la millor assistència mèdica privada.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.